BetterPipe Finland Oy:n kasvu jatkuu

BetterPipe Finland Oy:lle on myönnetty Kauppalehden Kasvuyritys 2021 – sertifikaatti. Tämä sertifikaatti myönnetään vain 2 % suomalaisista osakeyhtiöistä ja se voidaan myöntää yritykselle joka on onnistunut kasvattamaan huomattavasti liiketoimintaansa viimeisen kolmen vuoden aikana.

Olemme erittäin tyytyväisiä saavuttamiimme tavoitteisiin ja saamaamme Kauppalehden Kasvuyritys 2021 – sertifikaattiin. Tämä on meille osoitus siitä, että olemme onnistuneet yhdessä asiakkaiden kanssa kehittämään tuote- ja palvelukonseptin, joilla on todellista tarvetta uudisrakentamisessa. Tavoittelemme kasvua myös tulevaisuudessa ja olemme kehittämässä toimintaamme niin palveluiden, kuin tuotteiden osalta. Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, sekä mahtavaa henkilökuntamme tästä saavutuksesta.” Antti Nevalainen, toimitusjohtaja

Vuoden 2021 kasvu on ollut aikaisempia vuosia voimakkaampaa ja markkinoiden hintamuutokset ja tavaransaatavuus ovat aiheuttaneet omat haasteensa kuluvaan vuoteen.

Olosuhteisiin nähden kuluva vuosi on ollut erinomainen. BetterPipe Finlandin kasvua haetaan tulevaisuudessa merkittävillä investoinneilla Haapajärven tehtaaseen, sekä asiakkaiden tilaus-toimitusprosessin automatisoinnilla.

Yhteystiedot

Uploaded image

Antti Nevalainen

Toimitusjohtaja /
Myynti
044 389 3122
Soita
Uploaded image

Arto Pelkonen

Myynti / Etelä-Suomi
0400 503 191
Soita
Uploaded image

Ilmari Ollila

Myynti / Keski- ja Pohjois-Suomi
044 976 0264
Soita

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003719260582
Välittäjän tunnus: 003708599126

Sähköpostilaskut:
BetterPipeFinland@heeros-invoices-fi.com

BetterPipe laskutusosoitteet ja -ohjeet tarkemmin pdf-tiedostona