13.7.2016

Usein kysyttyä

Miten BetterPipe ilmanvaihtokanavat asennetaan?

BetterPipe Ilmanvaihtokanavien asentaminen on tehtaalla hoidetun eristyksen ansiosta nopeaa. Kanavien katkaisu hoidetaan puukkosahalla ja liittäminen tapahtuu sisäliittimellä. Liitos kohtaan vaahdotetaan uretaani, jonka jälkeen tiiveys varmistetaan teippaamalla saumakohta alumiiniteipillä. Tarkemmat asennusohjeet löydät tästä

Pitääkö BetterPipe iv-kanavat eristää?

Me eristämme ilmanvaihtokanavat valmiiksi tehtaalla, joten asentajan ei tarvitse enään huolehtia ilmanvaihtokanavien eristämisestä. Ilmanvaihtokanavien eristäminen valmiiksi voi jouduttaa kanaviston asennusta jopa 30-50% perinteisiin tapoihin verrattuna.

Mitä ilmanvaihtokanavien kondenssieristys tarkoittaa?

Ilmanvaihtokanavien kondenssieristys tarvitaan, ettei kondensoitunut vesi pääse kanavan pinnalta vahingoittamaan rakenteita. Kondessieristyksen on oltava niin tiivis ettei kondensoitunut vesi mahdu kertymään eristeen ja ilmanvaihtokanavan väliin. BetterPipe 3- ja 5 sarjan ilmanvaihtokanavat sekä osat ovat valmiiksi kondenssieristettyjä tehdas laadulla. Kondenssieristys on tarpeen etenkin silloin kuin tuloilmaa halutaan viilentää. Ilmanvaihtokanavien eristämisestä voit lukea lisäää tästä

Onko uretaaniliitos tarpeeksi kestävä?

Liitosten lujuus on testattu Oulun yliopistolla, 3/2014. Liitos on jopa lujempi kuin kolme alumiini/teräsniittiä. Katso dokumentit tästä.

BetterPipe hinta

Voit jättää tarjouspyynnön helposti tästä, tai vaihtoehtoisesti voit olla myös suoraan yhteydessä alueesi edustajaan niin saat tarjouksen. Tarjous sisältää ilmanvaihtokanavat ja osat valmiiksi kondenssi- ja lämpö eristettyinä, eristämättömät osat, asennustarvikkeet, sekä toimituksen suoraan työmaallesi.

Kuinka kauan toimitus kestää ja miten lisätoimitukset onnistuvat?

Toimitusaikamme on normaalisti 1-4 vuorokautta.  Mikäli lisätoimituksille on tarvetta niin ennen klo 13. laitetut tilaukset saat perille työmaalle seuraavaksi päiväksi.

Miksi BetterPipe?

BetterPipe ilmanvaihtokanavat ovat järkevä ratkaisu sekä asentajalle, että asukkaalle. Tehtaalla hoidettu kondenssi- ja lämpöeristys nopeuttavat asentajan työtä 30-50%. Asukkaan näkökulmasta tehdaslaadulla hoidettu eristys takaa turvallisen ja laadukkaan ilmanvaihtokanaviston, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Yhteystiedot

Uploaded image

Antti Nevalainen

Toimitusjohtaja /
Myynti
044 389 3122
Soita
Uploaded image

Arto Pelkonen

Myynti / Etelä-Suomi
0400 503 191
Soita
Uploaded image

Ilmari Ollila

Myynti / Keski- ja Pohjois-Suomi
044 976 0264
Soita

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003719260582
Välittäjän tunnus: 003708599126

Sähköpostilaskut:
BetterPipeFinland@heeros-invoices-fi.com

BetterPipe laskutusosoitteet ja -ohjeet tarkemmin pdf-tiedostona