Yritysmaailma: BetterPipe suunnittelee ja valmistaa uuden sukupolven tehdaseristettyjä IV-kanavia

Yritysmaailma haastatteli BetterPipen toimitusjohtaja Antti Nevalaista muun muassa siitä millaisia muutoksia valmiiksi eristetyt ilmanvaihtokanavat ovat tuoneet ilmanvaihdon asentamiseen ja mitä kaikkea BetterPipen palveluihin kuuluu.

BetterPipe ilmanvaihtokanavat on helppo asentaa

– Ilmanvaihtokanavien eristäminen on usein hidasta ja työlästä. Perinteisesti ilmanvaihtokanavien eristetyö on tehty työmailla, jossa olosuhteet saattavat olla hyvinkin haastavia, BetterPipe Finland Oy:n toimitusjohtaja Antti Nevalainen toteaa.

Lopputuloksena syntyi valmiiksi lämpö- ja kondenssieristetty putki, jota ei tarvitse asennusvaiheessa niitata mitenkään, vaan liittämiseen riittää pelkkä pullouretaanivaahto ja eristysteippi. Nopea asennus, järkevä hinta ja pois jäävät työvaiheet tekevät BetterPipestä taloudellisen vaihtoehdon, Nevalainen selvittää.

Asennusvalmiita eristeosia ja kiinnitystarvikkeita käyttäen eristystyö sujuu nopeasti-toteuttaapa sen ilmanvaihtoalan ammattilainen tai rakentaja itse.

Tarjoamme kustannustehokkaat ilmavaihdon ratkaisut

Palveluumme kuuluu myös urakoitsijan lähettämän IV-suunnitelman pohjalta rakennusten vaatimien putkien määrän laskeminen 3D-mallinnuksen avulla. Kehittämämme oman ohjelmiston avulla pystymme asiakkaan kanssa mallintamaan jo etukäteen kohteeseen tarvikkeiden oikean määrän, jotka sitten toimitetaan tehtaalta suoraan työmaalle ilman välivarastointia

Tulevaisuus vahvasti myös kerrostalojen ilmanvaihdossa

 Kerrostaloissa on yhä enenevässä määrin huoneistokohtaisia ilmanvaihtokoneita, joten sillä puolella näemme kasvavan tarpeen laadukkaille IV-tuotteillemme, Nevalainen toteaa.

Voit lukea koko Yritysmaailman artikkelin tästä. Jos sinulla löytyy jo valmiit IV-suunnitelmat niin voit jättää tarjouspyynnön BetterPipe ilmanvaihtokanavista, tai kokeilla 3D-mallia alla olevasta linkistä.

Yhteystiedot

Uploaded image

Antti Nevalainen

Toimitusjohtaja /
Myynti
044 389 3122
Soita
Uploaded image

Arto Pelkonen

Myynti / Etelä-Suomi
0400 503 191
Soita
Uploaded image

Ilmari Ollila

Myynti / Keski- ja Pohjois-Suomi
044 976 0264
Soita

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003719260582
Välittäjän tunnus: 003708599126

Sähköpostilaskut:
BetterPipeFinland@heeros-invoices-fi.com

BetterPipe laskutusosoitteet ja -ohjeet tarkemmin pdf-tiedostona