BetterPipen Syksyn 2023 lounastapaamiset – nyt kuudella paikkakunnalla.

BetterPipen Road Show – kiertue starttaa jälleen syyskuussa kun myyjät jalkautuvat kuudelle paikkakunnalle lounastapaamisiin asiakkaiden kanssa.

Vuosittaiset tapahtumat ovat koonneet syksyisin ja keväisin asiakkaita keskustelemaan myyjien kanssa ajankohtaisista aiheista ilmanvaihdon eristämiseen liittyen. Nyt jo kahdeksantena syksynä peräkkäin, saa lounaskutsun laaja BetterPipen asiakasjoukko.

Tapaamiset ovat tuoneet tarpeellista tietoa asentamisen haasteista ja hyviä kysymyksiä aina kerta toisensa jälkeen, joita BetterPipella on pyritty ratkaisemaan. Nämä ovat olleet asiakkaiden jakamia kokemuksia ja huomioita, joita tapaamisissa on päästy ratkomaan porukalla.” kertoo Ilmari Ollila BetterPipen myyntijohtaja.

Asiakkailta tullut palaute on auttanut kehittämään tuotteiden lisäksi myös palvelua ja BetterPipen määrälaskenta on siitä erinomainen esimerkki. Sen nopeus ja luotettavuus ovat omaa luokkaansa, ja jokaisen tarjouksen mukana tuleva 3D-malli tuo asentamiseen lisää tietoa kanaviston asemoinnista paikalleen kohteessa.

Kiertueella edustajilla on mukana perinteisesti BetterPipen tuotteita, sillä joka vuosi asiakaspäivillä käy myös uusia asiakkaita, jotka eivät ole vielä käyttäneet valmiiksi eristettyjä tuotteita. Tämän syksyn lounastapaamisiin toivotaan löytävän entistä enemmän uusia asiakkaita, jotka haluavat tutustua BetterPipeen.

Kiertueella edustajilla on mukana myös viemärituotteiden mallit, sillä valmiiksi eristettyjä viemäri- ja radonputkia ja osia löytyy nyt BetterPipen valikoimista. Asiakaspalautteen mukaan nämä tuotteet ovat olleet tärkeä täydennys ilmanvaihdon tuotteiden rinnalle.

Syksyn kiertue starttaa Oulusta 7.9. ja Joensuussa edustajat ovat torstaina 28.9. Etelämpänä Lahdessa 12.10., Seinäjoella 26.10. ja marraskuulle ajoittuvat 9.11. Mikkeli ja 23.11. Pori.

”Mahtava päästä taas tapaamaan nykyisiä ja tulevia yhteistyökumppaneita, ja kuuntelemaan uusia kehitysideoita.” kommentoi myyntiedustaja Riku Jämsä.

Lounastapaaminen alkaa joka paikkakunnalla klo 10 ja jatkuu aina klo 13 saakka. Lähempänä tapahtumaa, saavat asiakkaat kutsun oman alueensa lounastapaamiseen, jossa myös tarkempi paikka ilmoitetaan.

Tervetuloa Syksyn 2023 lounaille!

Yhteystiedot

Myynti


Ilmainen määrälaskenta ja tarjous jopa vuorokaudessa!
Lähetä IV-suunnitelmat ja lisätiedot tilaukset@betterpipe.fi tai Tarjous-lomakkeella

Uploaded image

Riku Jämsä

Myynti
LVI-asennusliikkeet, rakennusliikkeet
041 312 3275
Soita
Uploaded image

Ilmari Ollila

Myynti
LVI-asennusliikkeet, rakennusliikkeet
044 976 0264
Soita
Uploaded image

Antti Nevalainen

Toimitusjohtaja / Myynti
Jälleenmyyjät, sopimusasiakkaat
044 389 3122
Soita
Uploaded image

Sakari Saastamoinen

Määrälaskenta / Kehitys
041 318 4076
Soita

Hallinto

Uploaded image

Antti Nevalainen

Toimitusjohtaja / Myynti
Jälleenmyyjät, sopimusasiakkaat
044 389 3122
Soita
Uploaded image

Matti Niskanen

Kehitys
Uploaded image

Manne Niskanen

Tuotanto / Hankinta
044 291 4805

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003719260582
Välittäjän tunnus: 003708599126

Sähköpostilaskut:
BetterPipeFinland@heeros-invoices-fi.com

BetterPipe laskutusosoitteet ja -ohjeet tarkemmin pdf-tiedostona
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@betterpipe.fi