Määrälaskenta 2.0 – Iso askel eteenpäin

BetterPipe lanseerasi 2016. vuoden lopulla täysin uudenlaisen palvelun ilmanvaihdon määrälaskentaan. Palvelu oli nopea ja ketterä, samalla valmistui asiakkaalle 3D-mallinnus, josta on helppo todeta määrät ja toteuttamiskelpoisuus.

Nyt ohjelmasta on otettu käyttöön uusi, entistä kehittyneempi versio, josta asiakas saa kohteen määristä ja toteutuksesta vielä syvempää informaatiota. Uuden version myötä käytettävyys on parantunut ja 3D kuvien tarkastelu puhelimella on entistä helpompaa. 

Kokeile uutta versiota tästä!

”Asiakkaamme käyttävät harvoja poikkeuksia lukuunottamatta pelkästään BetterPipe- määrälaskentaa, toisin sanoen lähettävät kohteesta IV-kuvan PDF-muodossa laskentaan ja saavat euromääräisen tarjouksen ja visuaalisen mallin erittäin nopeasti käyttöönsä. Teemme noin 2000 määrälaskentaa vuodessa, asiakkaiden omat osalistat ovat jo harvinaisia” , kertoo määrälaskennasta vastaava Sakari Saastamoinen.

”Tämä säästää valtavasti asiakkaidemme aikaa ja 3D-mallinnoksen avulla asiakkaan on helppo todeta onko määrälaskenta nousuineen ja ylityksineen käytännössä toteuttamiskelpoinen.” 

”Suuri työpanos oli Palolan Anttonilla tämän uuden version työstämisessä. Antton oli kevään työharjoittelussa Haapajärven JEDUlta ja hoiti projektin koko ohjelmointipuolen erittäin mallikkaasti”, Saastamoinen toteaa.

Merkittävä asia on myös se, että 3D-malli toimii täysin selainpohjaisesti, puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Toisin sanoen mitään applikaatioita tai tunnuksia ei tarvita 3D-mallin tarkasteluun. 

”Määrälaskenta on pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisena, niin meille tekijöille, kuin asiakkaille. Monesti tarvitaan nopeita muutoksia ja päivityksiä kuviin ja pystymme tekemään muutokset erittäin ketterästi.” Saastamoinen jatkaa.

Yhteystiedot

Myynti


Ilmainen määrälaskenta ja tarjous jopa vuorokaudessa!
Lähetä IV-suunnitelmat ja lisätiedot tilaukset@betterpipe.fi tai Tarjous-lomakkeella

Uploaded image

Riku Jämsä

Myynti
LVI-asennusliikkeet, rakennusliikkeet
041 312 3275
Soita
Uploaded image

Ilmari Ollila

Myynti
LVI-asennusliikkeet, rakennusliikkeet
044 976 0264
Soita
Uploaded image

Antti Nevalainen

Toimitusjohtaja / Myynti
Jälleenmyyjät, sopimusasiakkaat
044 389 3122
Soita
Uploaded image

Sakari Saastamoinen

Määrälaskenta / Kehitys
041 318 4076
Soita

Hallinto

Uploaded image

Antti Nevalainen

Toimitusjohtaja / Myynti
Jälleenmyyjät, sopimusasiakkaat
044 389 3122
Soita
Uploaded image

Matti Niskanen

Kehitys
Uploaded image

Manne Niskanen

Tuotanto / Hankinta
044 291 4805

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003719260582
Välittäjän tunnus: 003708599126

Sähköpostilaskut:
BetterPipeFinland@heeros-invoices-fi.com

BetterPipe laskutusosoitteet ja -ohjeet tarkemmin pdf-tiedostona
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@betterpipe.fi