Rakennusalalla takana kiireinen kesä

Globaali rakennusbuumi on näkynyt kevään ja kesän aikana vahvasti myös Suomessa. Rakentamisen suosioon ei ole vaikuttanut edes se, että tilastokeskuksen rakennuskustannusindeksin mukaan rakentamisen kustannukset ovat nousseet Suomessa toukokuussa 3.2% ja kesäkuussa 4.2%. Kasvaneista kustannuksista huolimatta tilastokeskuksen mukaan rakennuslupia on myönnetty selvästi aiempaa enemmän.

Kasvanut kysyntä on ruuhkauttanut toimituksia

Rakentamisen ja remontoimisen kasvanut suosio, sekä kova kysyntä on vaikuttanut raaka-aineiden hintojen nousun lisäksi rakennusalalla myös toimitusaikojen pidentymiseen. Pientaloille ja paritaloille olisi kysyntää jopa siinä määrin, että tekijöstä alkaa olla pula. Myös remonttien osalta urakat ovat kasautuneet ja tekijää voi huonoimmissa tapauksissa joutua odottamaan jopa loppuvuoteen saakka. Osittain kasvaneeseen kysyntään ja kiireeseen on voinut vaikuttaa myös korona ajalta kertyneet urakat.

Valmiiksi eristetyt ilmanvaihtokanavat yhä suositumpi valinta

Ilmanvaihtokanavat työmaalla

Rakentamisen kova suosio on näkynyt myös valimiiksi eristettyjen illmanvaihtokanavien kysynnässä ja Betterpipen tehtaalla on saatukin työskennellä täydellä teholla pitkiä päiviä läpi kesän. Ilmanvaihtokanavien kasvaneen kysynnän myötä on tuotantoon on myös voitu rekrytoida uutta työvoimaa ja onkin hieno asia, että työpaikkoja on pystytty kasvun myötä luomaan lisää. Myös toimitusjohtaja Antti Nevalainen on tyytyväinen kuluneeseen kesään.

” Tuotannossa on painettu kyllä hienosti töitä läpi kesän hatunnoston arvoisesti. Hienoa, että olemme saaneet yhä suuremman joukon asiakkaita käyttämään laadukkaita tuotteitamme ja tätä kautta myös uusia työpaikkoja on syntynyt.”

Muista jättää tarjouspyyntö ajoissa

Vaikka kulunut kesä onkin ollut työn täyteinen on se sujunut BetterPipen osalta hienosti. Välillä aikataulujen ollessa tiukempia on niiden puolesta pystytty asiakkaiden kanssa joustamaan puoleen ja toiseen. Nevalainen onkin tyytyväinen siitä, miten yhteistyö asiakkaiden kanssa on arjessa sujunut.

” Ensinnäkin iso kiitos kuuluu meidän asiakkaillemme, joiden kanssa ollaan kesän mittaan tehty tiiviisti yhteistyötä. Halutaan olla asiakkaiden arjessa mukana ja yhdessä suunnittelemalla työt saadaan hoidettua laadukkaasti ja aikataulussa.”

Meiltä saat ilmanvaihtokanavien 3D-mallin tarjouksen yhteydessä

Paras keino pysyä aikataulussa on hoitaa tilaukset hyvissä ajoin etukäteen. Me autamme asiakkaita määrälaskennassa ja mikäli nykyisiin tai tuleviin tilauksiin liittyen on mitään kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä alueesi edustajaan.

Tarjouspyynnön voit jättää meille helposti alla olevasta linkistä.

Yhteystiedot

Myynti


Ilmainen määrälaskenta ja tarjous jopa vuorokaudessa!
Lähetä IV-suunnitelmat ja lisätiedot tilaukset@betterpipe.fi tai Tarjous-lomakkeella

Uploaded image

Riku Jämsä

Myynti
LVI-asennusliikkeet, rakennusliikkeet
041 312 3275
Soita
Uploaded image

Ilmari Ollila

Myynti
LVI-asennusliikkeet, rakennusliikkeet
044 976 0264
Soita
Uploaded image

Antti Nevalainen

Toimitusjohtaja / Myynti
Jälleenmyyjät, sopimusasiakkaat
044 389 3122
Soita
Uploaded image

Sakari Saastamoinen

Määrälaskenta / Kehitys
041 318 4076
Soita

Hallinto

Uploaded image

Antti Nevalainen

Toimitusjohtaja / Myynti
Jälleenmyyjät, sopimusasiakkaat
044 389 3122
Soita
Uploaded image

Matti Niskanen

Kehitys
Uploaded image

Manne Niskanen

Tuotanto / Hankinta
044 291 4805

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003719260582
Välittäjän tunnus: 003708599126

Sähköpostilaskut:
BetterPipeFinland@heeros-invoices-fi.com

BetterPipe laskutusosoitteet ja -ohjeet tarkemmin pdf-tiedostona
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@betterpipe.fi